top of page
Ademwerk
Reiki massage

Voor wie is een behandelpakket interessant?

Wanneer je niet goed  of helemaal niet in verbinding staat met je gevoel en/of lichaam door een trauma of andere oorzaak, is een traject aan te bevelen. Of wanneer er thema's in je leven spelen die je onder de loep wilt nemen en die meer dan één sessie vereisen. 

Doordat je een traject aangaat, kunnen we samen de diepte ingaan. Zeker bij grotere thema's die in je leven spelen, is het goed om hier op frequentere basis een sessie voor in te plannen. Tijdens de intake kijken we waar je behoefte ligt. Wat je nodig hebt en waar je naartoe wilt werken. Op basis daarvan geef ik advies hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt. Voelt dit goed voor je dan kunnen we de behandelingen inplannen. Natuurlijk is het ook mogelijk om na iedere sessie een nieuwe afspraak te maken. Het gaat vooral om de continuïteit. 

Je kunt kiezen voor een adempakket, een Reiki pakket, een AromaTouch® massage pakket of een combi pakket. 

Uiteraard staat het je vrij om een behandelpakket af te nemen zonder dat we daar een traject aan verbinden. De prijzen van de pakketten zijn voordeliger dan losse behandelingen. Besluit je om op deze manier in jezelf te investeren, dan moedig ik dit graag aan. 

Via de knop hieronder ga je naar de behandelpakketten.

bottom of page