top of page

Kundalini activatie

Investering

125,- online 150,- fysiek

Duur

1,5 uur online 2,50 uur fysiek

Over de cursus

Het mooie is dat de Kundalini activatie zowel fysiek als op afstand gegeven kan worden. De eerste graad van Kundalini wordt door de Kundalini Master Teacher doorgegeven via een activatie puur door intentie en zonder symbolen op afstand met gebruik van naam en foto. Bij de eerste graad wordt de Kundalini energie in ons lichaam voorzichtig ontwaakt, dit gaat altijd in overeenstemming met je hogere zelf.


Na zo’n +/- 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Bij de tweede graad wordt de Kundalini vuur langzaam gewekt en zal de Kundalini energie beginnen te stromen. De energie bereikt de zonnevlecht chakra ter voorbereiding op de derde graad. Verder wordt alles wat in level 1 werd geopend nog verder gereinigd, bekrachtigd en geopend.

Je krijgt de beschikking over een korte meditatie om de Kundalini-energie te verhogen. Bij deze graad kan je al gaan werken met de Kundalini-energie.


Kundalini Master Teacher

Na 5 dagen mag de derde graad doorgegeven worden, bij deze derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Er vindt een volledige stijging van Kundalini plaats. Je leert om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Healing kanalen.

In deze Master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten namelijk:

  1. Balancering

  2. Diamant Healing

  3. Kristal Healing

  4. DNA Healing

  5. Geboorte Healing

  6. Locatie Healing

  7. Vorige Levens Healing


Je leert tevens om Kundalini 1, 2 en 3 door te geven.


Note 1: deze training is niet te vergelijken met een KAP/LEAP training.


Note 2: wil je alleen voor level 1 of level 1 en 2 ingewijd worden dan is dit uiteraard ook mogelijk. De investering per level/inwijding is 48 euro wanneer je deze online volgt. Wanneer je bij mij in de praktijk komt, is de investering 60 euro per level/inwijding.


Wil je Kundalini inwijdingen ontvangen, stuur mij dan een mail. Ga naar de tegel en klik op 'Boek hier een afspraak'. Op deze pagina staat bovenin het scherm een e-mail icoon. Wanneer je daarop klikt, kun je mij een mail sturen. Geef in de mail aan of je de inwijdingen op afstand of fysiek wilt ontvangen. We gaan dan samen de dagen inplannen.

Je Reiki trainer

Saskia Jansen

Saskia Jansen
bottom of page