top of page

Ik ben trouw aan mijzelf.

Trouw zijn aan jezelf, betekent trouw zijn aan wat je van binnen voelt en daarnaar handelt. Het klinkt zo gemakkelijk maar we vinden het vaak maar wat lastig om écht trouw te zijn aan datgeen wat we werkelijk van binnen voelen.


Zeggen wat je denkt, voelt, ervaart zonder de verbinding met jezelf maar ook met de ander kwijt te raken kan een heel proces zijn. Innerlijk werk, waarbij je steeds dichter bij jezelf komt, draagt hieraan bij. Je leert jezelf op steeds diepere lagen kennen. Voor mij is dit lichaamsgericht werk. Ademwerk, reiki en heartdancing.


Hoe authentieker je bent, hoe gemakkelijker het wordt. En dan nog zal je wel een op je bek gaan, maar dat is ook helemaal oké. Daar zit ook de groei. Vandaag was een dag waarin ik volledig trouw ben gebleven aan mijzelf en dat voelde me toch een potje krachtig. Ik sta heel bewust stil bij deze momenten. Voelen wat het doet. Door dit te doen, zorgt dat de belemmeringen en/of overtuigingen die ik nog op dit stuk heb zitten, steeds minder worden en ik dus steeds trouwer ben aan mijzelf.


Durf jij trouw te zijn aan jezelf of zitten hier nog belemmeringen en/of overtuigingen op om dit niet te mogen zijn? Laat het me weten in de comments of neem gerust contact met me op als je hiermee aan de slag wilt.


Liefs,

Saskia

Opmerkingen


bottom of page