top of page

Wanneer het verlangen om te helen groter is dan de angst....

Ons hoofd hebben we nodig en die gebruiken we maar al te vaak. Met de nadruk op tè. We zitten zoveel in ons hoofd dat we zijn vergeten hoe we de connectie met ons lichaam kunnen maken. Hoe het is om écht te voelen en daar (weer) naar te leren luisteren.


Je lichaam is je zuiverste graadmeter en liegt nooit. En toch vinden we het zo lastig, spannend, (dood)eng hiernaar te luisteren. We negeren de signalen. Nemen deze vaak pas echt serieus als we de grens al ver zijn overgegaan. Of wanneer je lichaam zegt: STOP! Tot hier en niet verder.


Ik herken dit. Mijn lichaam is altijd heel duidelijk geweest. Ik negeerde het niet maar ik had geen connectie met mijn lichaam. Die was ik als jong meisje verloren. Hierdoor had ik geen idee had wat mijn lichaam mij wilde vertellen. Inmiddels heb ik connectie teruggevonden. Leef ik leef meer vanuit mijn hart. Luister ik naar mijn lichaam. Het was een enorme reis met diepe dalen en kleine en hoge pieken. Maar het was het zo waard want ik leef in plaats van overleef.


Herken jij je in bovenstaande en voel je dat je met jezelf aan de slag wil om voluit te kunnen leven. Niet enkel vanuit je hoofd maar vanuit je hart. Weet lief mens, dat wanneer het verlangen om te helen groter is dan de angst voor wat je gaat ervaren, er mooie dingen ontstaan!


Wees welkom!


Liefs,

Saskia
留言


bottom of page